Mijn eerste blog!

Mijn naam is Cynthia Hasenbos, 30 jaar oud. Het gezicht achter Cynthia Fotografie. Geboren en getogen in Enschede in het prachtige Twente. In deze blog wil ik meer vertellen over hoe foto’s tot stand zijn gekomen. Daarnaast zal ik ‘behind the scenes’ foto’s delen van mijn werkzaamheden en andere interessante onderwerpen omtrent mijn werkzaamheden als allround fotograaf.

Het fotograferen zit in mijn bloed, aangezien mijn vader (Freddie Hasenbos) ook fotograaf is geweest. Van 2008 tot 2012 heb ik de opleiding fotografie/AV-productie gevolgd. Waarbij ik 2 keer een half jaar stage heb gelopen bij twee fotografen met verschillende disciplines. Daar heb ik veel (basis)kennis opgedaan. In 2014 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf Cynthia Fotografie. Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Ik ben multidisciplinair, maar mijn specialisme ligt vooral bij de zakelijke en commerciële fotografie. Ik werk voor reclamebureaus, zzp-ers, MKB, groot MKB door heel Nederland en internationaal.

Vroeger droomde ik van het hebben van een eigen bedrijf. Mijn droom was om eigen baas te zijn. Ik wilde geen ‘standaard’ baan waar je je continue met ‘het zelfde’ bezig zou zijn. Als fotograaf zou ik mijzelf kunnen ontplooien tot een allround fotograaf. Hoewel ik nu vaak te horen krijg; ‘waarom richt jij je niet op 1 of 2 specialisaties?’ Dat wil ik niet. Als allround fotograaf bezit ik verschillende specialismen waardoor ik een veel breder publiek aanspreek zodat ik (potentiële) klanten verschillende diensten aan kan bieden. Daardoor hoeven zij niet voor elke activiteit een andere fotograaf in te schakelen. Zodoende is mijn werk lekker afwisselend, wat ik erg uitdagend vind.

Mijn foto’s zijn kleurrijk, uniek, speels en hebben een eigen karakter. Mijn sterkste kant van de fotografie is ‘het moment’ aan te voelen en deze op het perfecte moment vast te leggen. Dit geeft net dát beetje extra aan de foto.

- Cynthia Fotografie

Using Format